Toimitustapa

Vaihtoehtoina on nouto toimistoltamme tai postitus. Postipaketit lähtevät yleensä 1-4 arkipäivän kuluessa maksun saamisesta.

Toimitusvaihtoehdot ovat tällä hetkellä Postin tarjoamat paketit joko Postin omaan toimipisteeseen tai lähimpään pakettiautomaattiin (Smartpost). Molemmat vaihtoehdot ovat samanhintaisia.

Nouto on mahdollista heti tilauksen jälkeen. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Nouto on mahdollista vain toimistomme aukioloaikoina. Käyntiosoittemme on Suvantokatu 10, 33100 Tampere. Aukioloaikamme ovat ma klo 10-18, ti- pe klo 12-17, la-su suljettu. Poikkeukset aukioloaikoihin löydät kotisivuiltamme www.plt.fi tai Pirkanmaan löytötavaratoimiston Facebook -sivustolta.  Huoimioithan, että arkipyhinä toimistomme on pääasiassa suljettu. Tarkemmat tiedot toimistomme sijainnista ja aukioloajoista löytyy sivuiltamme plt.fi tai Facebookin kautta.

Toimituskulut

Nouto toimistoltamme on veloituksetonta aukioloaikojen puitteissa.

Postituksen kustannukset ovat 8,90€ / tilaus riippumatta tilauksen koosta. Tilauksia ei voi yhdistellä myöhemmin. Hinta sisältää toimituksen lisäksi sekä käsittelykulut että pakkausmateriaalit.

Yli 100 euron tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja.