Löytötavaratoimistomme yhteydessä Suvantokadulla on vuosia toiminut myös käytettyjen vaatteiden ja asusteiden myymälä. Mietimme, että miksi emme tarjoaisi mahdollisuutta tehdä ostoksia myös verkossa, jolloin myös ulkopaikkakuntalaiset voivat hyötyä tarjoamastamme palvelusta.

Toki toivoisimme, että mahdollisimman moni tavaransa hukannut ihminen löytäisi kadonneen omaisuutensa, mutta syystä tai toisesta meille kuitenkin jää kuukausittain hurja määrä vaate- ja asustetavaraa, jota omistaja ei koskaan kaivannut.

Me emme toki halua, että kaikki nämä omistajilleen tarpeettomat vaatteet ja asusteet päätyisivät jätteeksi, vaan tarkoitus olisikin löytää mahdollisimman monelle tuotteelle uusi koti. Lahjoitamme edelleen ison osan tavarasta apua tarvitseville, osa tulee myyntiin myymäläämme ja osa tänne verkkokaupan puolelle. Suurimmaksi osaksi meille päätyvä tavara on erittäin siistiä ja hyväkuntoista. Tämän lisäksi jokainen tuote pestään ja käydään huolellisesti läpi sekä kaikki elektroniset laitteet testataan tarkasti ennen myyntiä.

Yksi suurimmista nykyelämän epäekologisista kulutuskohteista ovat vaatteet. Parasta mitä maapallomme näkökulmasta voi tehdä, on ostaa käytettyä. Ekologiset ja eettiset valinnat vaateostoksilla edesauttavat kestävän kehityksen maailmaa, mutta palvelevat toki myös kuluttajaa itseään. Ostamalla käytettyä, säästät puhdasta rahaa tyylistä tinkimättä.